Malica’s mor vandt konkurrencen…

Malica’s mor, Camilla, var den heldige vinder af min konkurrence om en udendørs børne-fotografering i forbindelse med lanceringen af min nye hjemmeside.

Vi aftalte, at fotograferingen skulle foregå en lørdag formiddag her i Herlev. Camillas lille pige Malica på 2 år gik frejdigt til opgaven som “model” for en dag, og stillede gerne villigt op til fotografering – altså efter hun lige havde set mig an et par minutter. Vi fik billeder stående, siddende, smilende, syngende og meget mere, og det var så hyggeligt.

Vi legede med bladene fra træerne, hoppede i trampoliner og løb om kap for at holde varmen – altså det vil sige, at Malica var den mest aktive her 😉 Vi forsøgte også at Malica skulle have en nissehue på, så mor kunne få et julebillede af hende, men der satte Malica hælene i og sagde “NEJ” – det ville hun godt nok ikke være med til.

Så skønt med en sej lille pige, som går til opgaven med krum hals, men som også kender sine grænser for påklædning til et fotoshoot 😉

Nyd lige de skønne billeder her af Malica. 

PS: en fotosession af denne type koster typisk 1.500 kr. incl. 3 digitale billeder. Flere billeder kan selvfølgelig tilkøbes.

Top