Nu er det lige om lidt…

 

Nu er det lige om lidt…. Juletravlheden begynder at sænke sig og julen står for døren 🎄🎅. De sidste gaver skal dog lige i hus, den sidste mad skal indkøbes og så kan vi nyde lidt fridage i familie og venners lag.

Jeg har haft mange skønne fotograferinger i år og bestemt også her i julemåneden, og derfor vil der ligge mange pakker rundt omkring juletræerne i de små hjem, med dejlige billeder af børnene og børnebørnene.

Tak for alle jer der følger mig 🙏, liker mig 🙏, anbefaler mig 🙏 og bruger mig til fotograferinger 🙏 – det er så fantastisk, og jeg er dybt taknemlig over, at jeg får lov til at lave det jeg gør. Uden jer har jeg jo ikke min lille butik her – så af hjertet tak 💜

I ønskes alle en fantastisk skøn jul og et helt forrygende godt nyt år.

Og nyd så lige søde og charmerende Emilie – den dejligste lille julepige.

Bedste julehilsner
Hanne

 

FØLG MIG

Forest
Forest
This error message is only visible to WordPress admins

Warning: The account for fotograf_hanneb needs to be reconnected.
Due to Instagram platform changes on March 31, 2020, this Instagram account needs to be reconnected to allow the feed to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Top