Nu er det lige om lidt…

 

Nu er det lige om lidt…. Juletravlheden begynder at sænke sig og julen står for døren 🎄🎅. De sidste gaver skal dog lige i hus, den sidste mad skal indkøbes og så kan vi nyde lidt fridage i familie og venners lag.

Jeg har haft mange skønne fotograferinger i år og bestemt også her i julemåneden, og derfor vil der ligge mange pakker rundt omkring juletræerne i de små hjem, med dejlige billeder af børnene og børnebørnene.

Tak for alle jer der følger mig 🙏, liker mig 🙏, anbefaler mig 🙏 og bruger mig til fotograferinger 🙏 – det er så fantastisk, og jeg er dybt taknemlig over, at jeg får lov til at lave det jeg gør. Uden jer har jeg jo ikke min lille butik her – så af hjertet tak 💜

I ønskes alle en fantastisk skøn jul og et helt forrygende godt nyt år.

Og nyd så lige søde og charmerende Emilie – den dejligste lille julepige.

Bedste julehilsner
Hanne

 

Top