Vi havde en super hyggelig bryllupsmesse

Igen i år havde jeg samlet et fantastisk team til at møde jer på Bryllupsmessen i Forum den 19. og 20. januar 2019. Og hvor var det endnu engang en fantastisk oplevelse at have besøg af alle jer, som var på udkig efter Jeres bryllupsfotograf, kjoler, blomster og andet godt.

Vi havde i år en fantastisk konkurrence, hvor man kunne vinde en bryllupsvideo – den blev vundet af Carina og Mads, som er så heldige, at få lavet en video til Deres bryllup i august. Stort tillykke til jer Carina og Mads 🙂 
Det er min gode kollega videograf Jørgen Wicklow, der vil sørger for at filme bryllupsvideoen til Carina og Mads’ store dag.

Derudover havde vi et super messetilbud på fotografering af “brudens forberedelse”. Vi fik mange gode tilbagemeldinger på vores tilbud, da rigtig mange af jer syntes det var et super tilbud.

Vi fik også mange bryllupper i kalenderen til 2019 og 2020, og jeg er super taknemlig over, at I lige netop har valgt mig til at forevige Jeres store dag. Vi har stadig datoer ledig i 2019, så tøv ikke med at kontakte mig, hvis I endnu ikke har fået booket Jeres fotograf til brylluppet.

Jeg glæder mig til vi ses 🙂 

 

 

Top